Om OssOm Oss

VÄLKOMMEN TILL IL PATRINO, EN VÄRLD AV SMAKER…

Välkommen till il Patrino, en värld av smaker…
Il Patrino hittar du i Stockholm. På våra restaurang får 30 personer inne samt 50 personer på våran fina ute servering plats. Vi har avgiftsfria parkeringsplatser för våra gäster. Service är a & o för oss då gästen kommer i förstahand.

Il Patrino är en restaurang där årens erfarenheter möts. Våra kockar lagar den utsökta maten som faller i våra gäster smaker.

VI HÄVDAR ATT IL PATRINO KOMMER ATT SKAPA ETT BEROENDE.

På våran restaurang känner sig gästerna avslappnade i den hemtrevliga miljön. På Il Patrino meny hittar du pizza, hamburgare/grillrätter, kebab/falafel, pastarätter samt sallader. För den som inte har tid att vänta medans maten lagas går det även bra att ringa på 08-745 00 30 för beställning och en snabb avhämtning. Du hittar vår fullständiga meny på våran hemsida. Vi välkomnar dig som har en god smak till Il Patrino, en värld av smaker.

Varmt VälkomnaVarmt Välkomna

Kolla in Våra nyheter på Meny!

Vad Människor Säger Om OssVad människor säger om oss

testi-1
Kycklingen hade bra konsistens, och yta, såserna var goda, salladsbuffén fräsch och mybakta brödet utsökt. Bra lunchhak med vällagat käk
Anton Ericsson
head cheaf
Very tasty food!
Tamirys Pino
testi-3
Underbar plats, pizza var mycket välsmakande, tack il Patrino🤤😊 Och mycket artig och vänlig personal. Vi gillade verkligen. Jag hoppas att vi kommer igen.
Madonna Osmanova